Aalesund lukter medalje

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove (Scanpix)

Produserte flust med sjanser hjemme mot Haugesund.

26.09.10 22:17

AALESUND - HAUGESUND 2-1:

Tromsø har et godt tak på tredjeplassen i Tippeligaen, men laget som gikk seirende ut av duellen i Ålesund ville fortsatt henge brukbart med i kampen om medalje i årets serie.

Hjemmelaget gikk respektløst til verks og dominerte kampen i første omgang. Snaut halvveis til pause smalt det to ganger i rask rekkefølge. Trond Fredriksen sendte Aalesund i ledelsen med et skudd fra rundt 16 meter. Ballen snek seg inn helt nede ved stolperoten.

Minuttet senere var det Tor Hogne Aarøy som fant nettmaskene. Fyrtårnet brukte føttene på et innlegg fra Alexander Mathisen etter at keeper Per Morten Kristiansen i forkant hadde misset da han skulle plukke ned et innlegg.

Like før pause fikk Haugesund nytt håp da Nikola Djurdjic reduserte til 1-2. Denne gangen var det Aalsund-forsvaret som rotet det til for seg selv, og Djurdjic satte ballen sikkert i mål alene med keeper.

Men det var hjemmelaget som fortsatte å kjøre kampen etter pause. Laget spilte seg fram til flere store målsjanser og kunne ha scoret flere mål i andre omgang. Men verken Aalesund eller Haugesund fikk ballen i mål, og dermed ble alle tre poengene fortjent værende på Color Line Stadion.

Aalesund er nå oppe i 39 poeng på 25 kamper og ligger på fjerdeplass på tabellen. Dessverre for laget vant Tromsø søndag på overtid, og dermed har Aalesund fortsatt syv poeng opp til Tromsø på medaljeplass når fem serierunder gjenstår.

Haugesund på syvendplass står med 35 poeng.


HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.