RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aarsheim skadet igjen

RANDABERG STADION (TV 2 Nettavisen): Vikings Bjarte Lunde Aarsheim var endelig i ferd med å spille seg i form igjen etter å ha fått de to siste sesongene spolert av skader. Så ble han skadet igjen.

Drøye kvarteret før kampslutt i treningskampen mellom Viking og Brann, ble Bjarte Lunde Aarsheim liggende etter en duell på midtbanen. Etter å ha blitt båret av banen, fikk han behandling på sidelinjen.

- Det ser stygt ut. Men vi kan foreløpig ikke si noe om omfanget av skaden ennå, før han er undersøkt av medisinsk fagpersonell, sier Vikings trener Kjell Inge Olsen til TV 2 Nettavisen.

Skadeforfulgt
Bjarte Lunde Aarsheims siste sesonger i Viking-trøya har han for det mestetilbragt på benken. Det har skader sørget for. Før skadene begynte å forfølge ham, var han aktuell for det norske A-landslaget og utenlandske proffklubber.

- Uff, dette er trist. Jeg orker ikke å si så mye akkurat nå, forteller en nedbrutt Aarsheim til TV 2 Nettavisen etter kampen.

En bandasje rundt kneet vitner om at skaden høyst sannsynlig er alvorlig.

- Jeg vet ikke noe hvor alvorlig det er ennå. Jeg skal til undersøkelse snart, og får vite mer da, sukker en trist Bjarte Lunde Aarsheim.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere