RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix

Aas håper på spill mot Brann

Sist oppdatert:
Strømsgodsets kaptein nesten spilleklar igjen etter overfall.

Torsdag var midtstopperbautaen tilbake på trening med lagkameratene for første gang siden voldsepisoden i Skien for to uker siden.

- Det har gått bedre og bedre fra i går til i dag, så jeg håper jeg har blitt kvitt alle symptomer, sier Aas til NRK.

Aas ble påført hjernerystelse og måtte si flere sting i hodet etter episoden. Nå han er kvitt hevelsene og sårene han ble påført av overfallsmennene.

Godset-kapteinen ønsker å komme raskest mulig tilbake for spill i Tippeligaen. Å stå utenfor banen og se lagkameratene spille er i alle fall ikke noe Aas setter nevneverdig pris på.

- Det er det verste jeg vet. Jeg skulle gjerne vært ute på banen selv, men når en ikke er innenfor banen så er en ekstra nervøs og har alltid lyst til å bidra litt til gruppen, sier Aas.

Strømsgodsets trener Ronny Deila sier til NRK at drammenserne hadde fått et bedre resultat enn 3-3 mot Haugesund med Aas på banen.

Treneren håper nå å kunne benytte kapteinen i helgens oppgjør mot Brann. Framgangen midtstopperen har vist kan tyde på det.

- Dersom den fortsetter kan det være veldig aktuelt til søndag, men vi stiller alltid med de 11 beste, så får vi se hvem det blir, sier Deila.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere