*Nettavisen* Sport.

Abramovitsj freder Villas-Boas

Foto: AFP/Scanpix

- Han har troen på meg, bekrefter den portugisiske manageren.

26.11.11 10:15

Chelsea har slitt tungt i det siste. Laget ligger tolv poeng bak ledende Manchester City, og har tre tap på de fire siste kampene i serien.

Dermed har manageren, Andres Villas-Boas, blitt satt i søkelyset. Portugiseren har det dårligste poengsnittet i Premier League av Chelseas seks siste managere med 1.83 poeng per kamp.

Chelseas russiske eier Roman Abramovitsj skal likevel ha tro på den unge manageren. Ifølge Henry Winter i The Telegraph, skal Chelsea-spillerne ha fått beskjed om at Villas-Boas har full støtte fra styret.

Villas-Boas ikke bekymret
Abramovitsj skal også gitt uttrykk for sin støtte direkte til Villas-Boas selv. Det bekrefter portugiseren selv.

- Han har sagt det. Han har troen på meg. Men jeg ber ikke om tid. Jeg krever resultater selv. Jeg har ingen å snu meg til, jeg er ikke en religiøs person. Jeg er ikke bekymret. Jeg er sikker på at vi kan snu dette rundt, sier Villas-Boas, ifølge Telegraph.

- Jeg kom ikke hit for å mislykkes. Det går dårlig nå om dagen, men det betyr ikke at det vil fortsette eller at vi ikke har nok talent i laget til å snu den negative trenden, legger 34-åringen til.

Trenger ikke Hiddink
Andres Villas-Boas har fått kritikk etter Chelseas dårlige resultater, og det har blitt spekulert i om at Guus Hiddink er på vei tilbake til klubben. Ettersom Villas-Boas er såpass ung, har noen antydet at han kan trenge å dra nytte av Hiddinks erfaring.

- Jeg er ikke enig i det. Jeg løser problemene med min gruppe av spillere og sånn har det vært hele veien, uttaler 34-åringen, ifølge The Guardian.

Hiddink sa tidligere denne uka at han alltid var velkommen på Chelsea treningsfelt når han er i London.

Andres Villas-Boas forteller uansett at det ikke er noe misnøye i spillegruppa og at han har et veldig godt forhold til spillerne.

- Det har vært møter, men ikke noen kritiske møter, fornærmelser eller fiendskap. Jeg og støtteapparatet har tro på spillerne og de har tro på oss, sier Villas-Boas.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.