RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Abramovitsj freder Villas-Boas

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
- Han har troen på meg, bekrefter den portugisiske manageren.

Chelsea har slitt tungt i det siste. Laget ligger tolv poeng bak ledende Manchester City, og har tre tap på de fire siste kampene i serien.

Dermed har manageren, Andres Villas-Boas, blitt satt i søkelyset. Portugiseren har det dårligste poengsnittet i Premier League av Chelseas seks siste managere med 1.83 poeng per kamp.

Chelseas russiske eier Roman Abramovitsj skal likevel ha tro på den unge manageren. Ifølge Henry Winter i The Telegraph, skal Chelsea-spillerne ha fått beskjed om at Villas-Boas har full støtte fra styret.

Villas-Boas ikke bekymret
Abramovitsj skal også gitt uttrykk for sin støtte direkte til Villas-Boas selv. Det bekrefter portugiseren selv.

- Han har sagt det. Han har troen på meg. Men jeg ber ikke om tid. Jeg krever resultater selv. Jeg har ingen å snu meg til, jeg er ikke en religiøs person. Jeg er ikke bekymret. Jeg er sikker på at vi kan snu dette rundt, sier Villas-Boas, ifølge Telegraph.

- Jeg kom ikke hit for å mislykkes. Det går dårlig nå om dagen, men det betyr ikke at det vil fortsette eller at vi ikke har nok talent i laget til å snu den negative trenden, legger 34-åringen til.

Trenger ikke Hiddink
Andres Villas-Boas har fått kritikk etter Chelseas dårlige resultater, og det har blitt spekulert i om at Guus Hiddink er på vei tilbake til klubben. Ettersom Villas-Boas er såpass ung, har noen antydet at han kan trenge å dra nytte av Hiddinks erfaring.

- Jeg er ikke enig i det. Jeg løser problemene med min gruppe av spillere og sånn har det vært hele veien, uttaler 34-åringen, ifølge The Guardian.

Hiddink sa tidligere denne uka at han alltid var velkommen på Chelsea treningsfelt når han er i London.

Andres Villas-Boas forteller uansett at det ikke er noe misnøye i spillegruppa og at han har et veldig godt forhold til spillerne.

- Det har vært møter, men ikke noen kritiske møter, fornærmelser eller fiendskap. Jeg og støtteapparatet har tro på spillerne og de har tro på oss, sier Villas-Boas.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere