*Nettavisen* Sport.

Adam scoret ett av seks Liverpool-mål

Foto: AP Photo/Scanpix

Åpnet scoringskontoen da Liverpool igjen var involvert i målfest.

16.07.11 15:01

MALAYSIA XI - LIVERPOOL 3-6:

Liverpools nyervervelse Charlie Adam startet sin første kamp for Liverpool da klubben møtte et sammensatt lag fra Malaysia i deres andre kamp i Asia-turneen.

Midtbanespilleren takket for tilliten med å score Liverpools første mål.

- Jeg er henrykt over score, men det er prestasjonene som er viktigst. Jeg er glad for å score, men jeg kommer til å bli enda gladere når jeg får et mål i Premier League, sa målscoreren til LFC.tv etter kampen.

- Må forbedre oss
Kampen utviklet seg etter hvert til å bli en målfest. Det sto 1-1 til det 68. minutt, men kampen endte 6-3 til Liverpool.

David Ngog og Maxi Rodriguez, som scoret to hver, og Dirk Kuyt sørget for Liverpools øvrige mål.

Kenny Dalglish har flydd hjem til England for å delta i et bryllup og Steve Clarke ledet Liverpool fra benken.

- Vi er fornøyd med å score seks mål, men ikke så fornøyd med å slippe inn tre. Det var en god treningsøkt, men det er mange ting vi må forbedre, sier Clarke til LFC.tv.

To straffer, et mål
Charlie Adams mål kom, ikke overraskende, på en dødball. Liverpool fikk en noe billig straffe da Andy Carroll gikk i bakken etter 25 minutter.

Charlie Adam tok ansvar fra ellevemeteren og scoret sikkert. Dommeren hadde imidlertid funnet en grunn til at straffen måtte tas på nytt. I det andre forsøket satte Adam ballen i det motsatte hjørnet og kunne dermed juble for sin første scoring i helrødt.

Bortsett fra scoringen vattet Adam opp med noen gode pasninger og viste glimt av hva som bor i han.

- Han var god. Han fikk også ekstra press ved å ta straffen to ganger. Han hadde noen fine pasninger fremover, men vi er tidlig i sesongforberedelsene, og han er en av mange som vil forbedre seg, sie vikarmanager Steve Clarke om Adam.

Like før slutt utlignet Malaysia XI da Rahim scoret med et nydelig frispark.

Målrush etter pause
I pausen byttet Liverpool alle spillerne. Malaysia XI så ut til å komme mer med i spillet, men David Ngog satte fart på kampen midtveis i omgangen.

Den første av spissens scoringer kom etter en tabbe fra Malaysia-forsvaret. Et innlegg gikk gjennom to forsvarsspillerne før ballen havnet hos Ngog, som skled inn 2-1.

HTML EMBED

Like etter utnyttet franskmannen en fin stikker fra Alberto Aquilani og banket inn 3-1.

Alberto Aquilani var også involvert i den neste scoringen da han spilte fint ut til Emiliano Insua. Han slo et godt innlegg som Maxi Rodriguez skled inn.

Som i Liverpools forrige kamp, som endte 4-3 til Liverpool, skulle motstanderen komme tilbake. To kjappe mål sørget for at stillingen var 4-3, før Maxi og Dirk Kuyt scoret før kampen var ferdig.

To spillere som var lånt ut forrige sesong, Alberto Aquilani og Emiliano Insua, var blant Liverpools beste. Spesielt Aquilani imponerte med sine pasninger og var involvert i alle Liverpools fem mål i annenomgang.

PS: Stewart Downing og keeperen Alexandre Doni har akkurat blitt klar for Liverpool, og var naturlig nok ikke involvert i dagens kamp.

Liverpools lag i første omgang:
Jones - Flanagan, Carragher, Agger, Robinson - Spearing, Coady, Adam, Meireles, Cole - Carroll.

Liverpools lag i andre omgang:
Gulacsi - Kelly, Kyrgiakos, Wilson, Insua - Poulsen, Aquilani, Shelvey, Maxi, Kuyt - Ngog.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.