*Nettavisen* Sport.

Adams skuffet over spillerforeningen

Leicester-manager Micky Adams er kritisk til den engelske spillerforeningens mangelfulle støtte i forbindelse med La Manga-skandalen.

16.03.04 10:31

Leicester-sjefen er lite fornøy med både spillerforeningen (PFA) og manager-foreningens (LMA) håndtering av voldtektssaken. Adams synes ikke de to interesseorganisasjonene gjorde nok for å få de tre Leicester-spillerne løslatt fra varetektsfengslingen i Spania.

- Både LMA og PFA burde absoultt bidratt med mer hjelp. Det er alt jeg ønsker å si om den saken, sier en tydelig misfornøyd Micky Adams til BBC.

Paul Dickov, Frank Sinclair og Keith Gillespie er siktet for seksuelle overgrep etter Midlands-lagets treningsleir i Spania. De tre spillere returnerte fredag til England, etter å ha blitt løslatt mot kausjon.

Både PFA og LMA avviser imidlertid Leicester-managerens kritikk.

- Vi snakket med Mickey sist tirsdag, og han gjorde det klart at han var misfornøyd med oss, sier PFA-leder Mick McGuire.

- Men jeg tror ikke Adams kjenner alle fakta i saken. Vi har hatt løpende kontakt med Leicesters styreformann Tim Davies, advokatene, de tre spillerne og til og med spillernes koner.

- Vi har vurdert situasjonen fortløpende, men forrige uke var det liten vits å dra til Spania når spillerne satt fengslet, legger McGuire til.

Også lederen for liga-managerenes forening stiller seg undrende til kritikken.

- Jeg synes Micky har håndtert en ekstremt vanskelig situasjon glimrende, men jeg er ovverasket over kritikken mot oss, sier LMA-sjef John Barnwell.

- Jeg synes det er merkelig ettersom han har hatt med seg Leicesters fotball-direktør Dave Bassett hele veien, og han er jo også seniormedlem i LMA.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.