RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Adebayor hyller Mourinho

Foto: Christophe Simon (AFP)
Sist oppdatert:
City-spissen vil gjerne gjenforenes med Real Madrid-treneren.

Mye tyder på at Emmanuel Adebayors dager som Manchester City-spiller er talte. 27-åringen var utlånt til Real Madrid forrige sesong, er nå tilbake på Eastlands.

Han fikk likevel ikke være med City-troppen som reiste til USA for å starte sesongoppkjøringen, og hamret løs mot sin egen klubb i kjølvannet av dette.

- Dette sårer meg og er en fornærmelse. Det sier også mye om Manchester City som klubb, sier spissen ifølge The Sun.

Les også:- City har såret og fornærmet meg

Nå ser ting ut til å ordne seg for Adebayor. Real Madrid-sjef José Mourinho skal nemlig ha fortalt spissen at han ønsker ham tilbake til Real Madrid.

- Vi snakket sammen før jeg dro på ferie. Han sa at han var rolig, og han ønsket at jeg skulle komme tilbake til Real Madrid. Jeg ville hevet meg på første fly til Los Angeles (hvor Real Madrid er på treningsleir), og jeg hadde gladelig avsluttet karrieren min i den klubben, sier Adebayor ifølge ESPN.

- Jeg ønsker bare å returnere til Real Madrid, og jeg venter på telefonen fra Mourinho. Han ga meg den selvtilliten jeg trengte, og han fikk meg til å nyte fotball igjen, skryter den tidligere Arsenal-profilen.

At han beundrer Mourinho, er det ingen tvil om.

- Han er den beste treneren jeg har jobbet med, og Madrid vil uten tvil vinne titler med ham. Jeg hadde elsket å spille under ham igjen, og jeg har fortalt ham at jeg er her om han trenger meg. Jeg sier med hånden på hjertet: - Jeg skylder deg en, avslutter Adebayor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere