RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

Advarer Eriksen mot Liverpool

- Liverpool passer ikke hans stil, sier Ajax-treneren.

Etter at Henrikh Mkhitaryan ble klar for Borussia Dortmund har flere engelske medier koblet danske Christian Eriksen til Liverpool.

Men hans nåværende trener i Ajax, Frank de Boer, fraråder 21-åringen å flytte til Liverpool. Han mener nemlig at Brendan Rodgers spillestil ikke passer dansken.

- Hvis de spiler som de gjør nå, så hadde ikke jeg reist, sier de Boer til den nederlandske avisen Algemeen Dagblad, ifølge Goal.com.

- Spillestilen deres passer ikke hans spillestil. Men det er opp til Chris å bestemme, sier Ajax-treneren.

Eriksen har kun ett år igjen av kontrakten sin med Amsterdam-klubben og det er flere som venter at han forlater Ajax allerede i sommer.

Forlater Eriksen Ajax, kan han i så fall gjøre det med god samvittighet. Han har nemlig vært med å føre laget til tre strake ligatriumfer.

Sky Sports og tyske Bild meldte tidligere i sommer at dansken var svært nære en avtale med Dortmund, men tyskerne har altså valgt å satse på Mkhitaryan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere