RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Advarer kommende tippeligamotstandere

Christian Gytkjær sier han skal score flere mål enn i fjor i Tippeligaen. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Christian Gytkjær sier han skal score flere mål enn i fjor i Tippeligaen. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Sist oppdatert:
- Jeg skal score flere mål enn i fjor, sier Christian Gytkjær.

Christian Gytkjær sesongåpnet med scoring og advarer like godt kommende motstandere.

Den målfarlige dansken sto bak Haugesunds utlikning mot Lillestrøm sist helg – og er av mange nevnt som en mulig toppscorer i årets eliteserie. Den tittelen vil 23-åringen, som forrige sesong stoppet på 11 mål, mer enn gjerne ha.

Derfor nøler han ikke med å legge lista høyt.

– Jeg skal score flere mål enn i fjor, og jeg vil gjerne bli toppscorer i Tippeligaen. Nå startet jeg med ett mål sist, og selv om jeg sliter med en helskade, håper jeg at jeg snart blir kvitt den, sånn at jeg kan fortsette å score, sier han til det danske nettstedet tipsbladet.dk.

I form
Gytkjær har brukt vinteren godt og synes å ha funnet målformen allerede fra start i årets sesong.

– Jeg føler meg skarp, og jeg har blitt mye bedre kjent med alt her oppe, så jeg skal nok overgå forrige sesong, sier han.

23-åringen har nesten tre år igjen av sin nåværende kontrakt med FKH, og er sånn sett ikke overrasket over at få klubber viste interesse for han i løpet av vinteren.

– Hadde jeg vært litt billigere, og samtidig nærmet meg slutten på kontrakten, hadde det nok vært større interesse enn det var, sier Gytkjær.

Vil til utlandet
At ambisjonen er å spille i utlandet på sikt, innrømmer han samtidig gjerne.

– Jeg har ambisjoner om å komme til utlandet. Komme til en stor klubb og en stor liga, men først og fremst gjelder det å prestere her, sier han – og avslutter slik i intervjuet med tipsbladet.dk:

– Scorer jeg 30 mål i år, er det nok en klubb som har råd til å betale – selv om jeg har to og et halvt år igjen av kontrakten.

Kommende søndag skal den danske måljegeren forsøke å skyte hull på Start-forsvaret i Kristiansand – dersom ikke helskaden stopper ham. Sørlendingene åpnet sesongen med 2-4-tap for regjerende mester Strømsgodset i Drammen.

(ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere