Advarer Liverpool: - Glem det!

POPULÆR: 26 år gamle Yannick Bolasie er het på ryktebørsen i England.

POPULÆR: 26 år gamle Yannick Bolasie er het på ryktebørsen i England. Foto: Rex/james Marsh/bpi (All Over Press)

Nekter å selge Premier League-komet.

Driblefanten Yannick Bolasie storspilte for Crystal Palace mot Liverpool sist helg og det har selvsagt ført til ryktestorm blant avisene på balløya.

Bolasie har langt fartstid fra engelsk fotball og ble plukket opp av Rushden & Diamonds som 16-åring. Han spilte senere i Conference League for klubben.

26-åringen har senere gått gradene i det engelske ligasystemet og vært innom klubber som Plymouth Argyle, Barnet og Bristol City.

I 2012 ble han hentet til Crystal Palace og har vært sentral i at londonlaget har tatt turen opp fra Championship og etablert seg i Premier League.

- Ingen steder
Denne sesongen har han også scoret sitt første mål i Premier League og for alvor vist sin fart og sine driblekunnskaper i duell med de beste.

Både Liverpool og andre større klubber har blitt koblet med 26-åringen de siste dagene. Engelske aviser koblet også Liverpool med samme spiller i mai.

Crystal Palace-manager Neil Warnock har fått med seg at det er mange rykter rundt stjerneskuddet, men har en klar beskjed til Liverpool og de andre.

Det er bare å glemme Yannick Bolasie i januar.

- Han skal ingen steder i januar, det er helt sikkert. Han er en fantastisk gutt, men toppklubbene har ikke god nok oversikt over hva han kan og hva han ikke er så god på. De kan ikke hente ham nå, sier han ifølge Sky Sports.

- Han passer godt inn i Crystal Palace. Det er riktig type klubb, riktig nivå og riktige supportere. For ham handler det om å levere stabilt nå. Vi har tre kamper på en drøy uke, så da får vi se om han klarer det, sier ringreven.

London-gutt
Bolasie er født i Frankrike, men vokste opp i London og spiller sin landslagsfotball for Kongo. Han er fetter av Lomana og Kazenga Lualua. Brødeparet som begge har en fortid i blant annet Newcastle.

Mannen med fem landskamper på samvittigheten, debuten kom i 2013, er også interessert i musikk og anser seg selv om en dyktig rapper.

I et lengre intervju med The Guardian i høst, forteller han om dette.

- Jeg rapper i bilen, men da blir kona irritert. Men folk snakker en del om musikken min. Det er noe jeg alltid har drevet med. Det er vel slik at nå som jeg spiller i Premier League, legges jeg mer merke til, sier Bolasie.

Og selv om Bolasie, som skrev under på en ny treårskontrakt i august, nå tjener langt mer penger enn han har gjort tidligere i karrieren, så har 26-åringen fortsatt en ydmyk tilnærming til livet.

- Jeg lever på samme budsjett som tidligere. Jeg bruker ikke noe ekstra. Jeg setter pengene i banken. Det er mange som tar litt av når lønnen går opp og de har en tendens til å miste bakkekontakten litt, sier kantspilleren.

- Jeg skal ikke prøve å være Eden Hazard eller noe sånt. Det blir en helt annen livsstil. Han vil alltid ha et større hus, en større ditt og større datt. Det er lett å bli forført av pengene, men da er det også lett å glemme fotballen.

Bolasie og Crystal Palace spiller borte mot Swansea lørdag.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.