Advarer mot Molde

Foto: Kallestad, Gorm (Scanpix)

Kris Stadsgaard ber lagkameratene i FC København se opp for Molde.

31.08.12 15:14

Fredag ble det klart at nettopp FCK og Molde møtes i høstens gruppespill i Europa League. Med seg i gruppe E får de tyske Stuttgart og Steaua Bucuresti fra Romania.

Tidligere Rosenborg-spiller Kris Stadsgaard, nå midtstopper i FC København, er godt fornøyd med trekningen – og understreker at københavnerne har alle intensjoner om å ta seg videre til cupspillet.

– Det hadde vi hatt uansett hvilken gruppe vi hadde havnet i, for vi har store ambisjoner. Men akkurat denne gruppa synes jeg vi har gode muligheter for å gå videre fra, sier han til nettstedet bold.dk.

– Ingen enkle kamper
Den tidligere Malaga-proffen vet samtidig at ingen av kampene er enkle. Heller ikke de mot Molde.

– Molde er også et godt lag. Vi så at de var like ved å slå ut Basel i en av kvalifiseringsrundene. Det var ren uflaks som gjorde at de ikke gikk videre der, sier han.

Stadsgaard kjenner en av Molde-spillerne litt ekstra godt. Pape Pate Diouf forlot nylig nettopp FCK – og returnerte til nettopp romsdalsklubben.

– Pape er en god spiller, og selv om han kanskje ikke helt fikk forløst sitt potensiale i FCK, er han alltid en farlig mann å stå overfor, sier 27-åringen.

Glad for Stuttgart
Han er også glad for at det ble Stuttgart fra pott nummer én.

– Det er umiddelbart bedre å møte Stuttgart enn noen av de andre storklubbene som var der. Men Stuttgart er også en veldig stor klubb med mange kvalitetsspillere, blant dem William Kvist, sier han.

Sistnevnte har også en fortid i FCK – og var en av Ståle Solbakkens mest betrodde menn da han trente København-klubben. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.