RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Advokatene: - Blatter ikke informert om mulig suspensjon


UTESTENGES? FIFA-president Sepp Blatter blir midlertidig suspendert fra stillingen i 90 dager, hevder flere medier og Blatters rådgiver. Hans advokater har en annen versjon. Her er Blatter etter at komiker Lee Nelson kastet pengesedler på ham under en pressekonferanse, et stunt som vekket oppsikt verden over.
UTESTENGES? FIFA-president Sepp Blatter blir midlertidig suspendert fra stillingen i 90 dager, hevder flere medier og Blatters rådgiver. Hans advokater har en annen versjon. Her er Blatter etter at komiker Lee Nelson kastet pengesedler på ham under en pressekonferanse, et stunt som vekket oppsikt verden over. Foto: Arnd Wiegmann (Reuters)
Ingen fra FIFAs etiske komité har pratet med president Sepp Blatter etter at den anbefalte å suspendere sveitseren.

I et møte i Zürich tidligere denne uken, anbefalte den etiske komiteen en 90 dagers lang suspensjon for Blatter, uttalte Blatters personlige rådgiver til DPA.

Blatters advokater sier imidlertid i en uttalelse at sveitseren ikke er varslet om noen planlagt suspensjon.

– President Blatter har ikke blitt varslet om noen beslutninger tatt av den etiske komiteen. Vi forventer at de vil prate med presidenten selv og hans rådgivere, for så å foreta en grundig gjennomgang av bevisene før de tar en beslutning om disiplinære tiltak, sier advokatene Lorenz Erni og Richard Cullen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere