RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BEKLAGER: Aftonbladet beklager sin sak om Magnus Wolff Eikrem (høyre).
BEKLAGER: Aftonbladet beklager sin sak om Magnus Wolff Eikrem (høyre). Foto: Björn Larsson Rosvall (NTB scanpix)

Aftonbladet beklager Wolff Eikrem-sak

Sist oppdatert:
Den svenske avisen skrev at Magnus Wolff Eikrem ønsket seg bort fra Malmø, og at nordmannen nektet å spille mer for klubben. Nå beklager Aftonbladet.

For omtrent to uker siden skrev svenske Aftonbladet at den norske midtbanespilleren Magnus Wolff Eikrem var på vei bort fra den svenske topplaget Malmø. Aftonbladet pekte på at Wolff Eikrem knapt hadde spilt kamper under trener Magnus Pehrsson, og at han ønsket seg bort fra klubben så fort som mulig.

Avisen siterte også en kilde i klubben på Wolff Eikrems misnøye, og slo fast at han ikke ønsket å spille noe mer for Malmø.

Klubben hevdet på sin side at det var snakk om en skade som hadde holdt nordmannen ute av spill.

I Champions League-kvalifiseringen mot Vardar på onsdag ble Wolf Eikrem byttet inn for Malmø for første gang etter at Aftonbladet publiserte den opprinnelige historien.

Wolff Eikrem har vært ordknapp om beskyldningene, men etter onsdagens kamp, svarte han på ryktene om at han ønsket seg bort.

- Det er veldig sårende å lese, og det er helt, helt feil, sa Wolf Eikrem til Fotbollskanalen.

beklager Aftonbladet den opprinnelige saken om Wolff Eikrem, og skriver at de tok feil. Også Nettavisen omtalte den opprinnelige saken hos Aftonbladet.

Wolff Eikrem skal også være nær en plass i startelleveren i den kommende seriekampen mot Sirius i Allsvenskan. Nordmannen har blitt sett på som en av Malmøs stjernespillere, og da han ble vraket fra det norske landslaget i august 2016, kom det mange reaksjoner i Sverige.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere