RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Agbonlahor i strupen på Houllier

Sist oppdatert:
- Heldigvis forsvant han, sier Aston Villa-stjernen.

Gabriel Agbonlahor forteller fredag at han var nær ved å gi seg i Aston Villa på grunn av tidligere manager Gérard Houllier.

Spissen har vært i klubben i 14 år, men likte dårlig måten den ble styrt på av den franske manageren. Han var også misfornøyd med lite spilletid forrige sesong.

- Måtte bort
Under Houlliers tid figurerte Agbonlahor bare sporadisk i startelleveren til Aston Villa. Han fikk heller ikke spille midtspiss og endte sesongen med kun tre fulltreffere.

- Jeg tenkte at om det er slik det skal være, med denne manageren og den formasjonen, så måtte jeg komme meg bort fra klubben, sier Agbonlahor til The Telegraph.

- Det ville vært vondt. Spesielt siden jeg har vært her i 14 år, er Aston Villa-fan og lokal gutt. Heldigvis forsvant Houllier og Gary McAllister, fortsetter angrepsspilleren.

- Det ødelagte
24-åringen mener også at den tidligere trenerduoen i Aston Villa ødela hans sjanser for å komme med på det engelske landslaget.

- Det ødelagte mye for meg. Det hjalp i hvert fall ikke i forhold til landslaget. Manageren hadde sin formasjon og var ikke villig til å forandre på det, sier Villa-spissen.

- Men Houllier var ikke den som pratet mest, den jobben gjorde Gary McAllister, men han var ikke spesielt god i grunn. Jeg kom ikke overens med ham, fortsetter han.

Liker McLeish
I 2009/10-sesongen scoret «Gabby» 13 ligamål på 36 kamper. Forrige sesong ble det altså bare tre fulltreffere på totalt 25 kamper.

I sommer ble Alex McLeish hentet inn som manager fra erkerival Birmingham. Under skotten ser Agbonlahor igjen ut til å være i form. Så langt i høst har det blitt to ligamål.

-Jeg er mer fornøyd og vi er mer organisert som klubb. Alle koser seg på trening og det er rett og slett en bedre atmosfære rundt her, sier 24-åringen.

- EM i 2012 er nå et mål for meg og det ville vært fantastisk å være med på et mesterskap. Men England har veldig mange gode spillere, da, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere