RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ap/Scanpix

Agbonlahor senket City

Sist oppdatert:
Manchester City røk ut av ligacupen på hjemmbane.

MANCHESTER CITY - ASTON VILLA 2-4

Ekstraomganger måtte til for å skille Manchester City og Aston Villa da det sto 2-2 etter full tid i ligacupoppgjøret på Etihad Stadium tirsdag.

Mario Balotelli og Aleksandar Kolarov satte inn målene for hjemmelaget, mens Gabriel Agbonlahor og et selvmål fra Gareth Barry brakte balanse i regnskapet ved full tid.

Charles N'Zogbia og Gabriel Agbonlahor sørget for 4-2-seier med sine scoringer i ekstraomgangene.

Kolarov-perle
Det var Aston Villa som startet kampen best, og Birmingham-klubben var nærmest scoring før en viss Mario Balotelli dukket opp. Italieneren mottok et innlegg fra James Milner, brukte et par touch på å få ballen under kontroll før han satte den i nettet bak Shay Given.

Aston Villa slo tilbake på noe merkelig vis. Andreas Weimann slo inn et innlegg som ble klarert av Costel Pantilimon, men gikk rett i Gareth Barry og i mål. Selvmålet fra den tidligere Villa-kapteinen ble godt mottatt av de tilreisende supporterne.

Det tok imidlertid ikke lang tid før City svarte, og det gjorde Aleksandar Kolarov på vakkert vis. Serberen skrudde ballen vakkert rundt muren og forbi en hjelpeløs Shay Given på et frispark rett utenfor sekstenmeteren.

Aston Villa ga imidlertid ikke opp og straffet City for et balltap midt i banen. Agbonlahor satte fart inn i boksen og satte ballen sikkert bak Pantilimon, som var på vei ut.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Sentral Agbonlahor
Da det sto 2-2 ved full tid, var det duket for ekstraomganger på Etihad. Og det var Aston Villa som så ut til å ha igjen mest krutt i de siste 30 minuttene.

Agbonlahor fyrte av et nytt skudd, som ble reddet av Pantilimon. På returen var N'Zogbia nådeløs og sendte Aston Villa i føringen for første gang i kampen.

Spikeren i kista satte Agbonlahor inn da han fyrte av et skudd, som gikk via en forsvarsspiller og i en lei bue over keeper og i mål til 2-4

Roberto Mancini og City kan dermed riste av seg tapet og fokusere på bortemøte med Fulham i Premier League kommende helg. Aston Villa møter West Bromwich hjemme på Villa Park.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere