*Nettavisen* Sport.

Agent: - Ballack trolig til Chelsea

Michael Ballacks agent har innrømmet at det er størst sjanse for at midtbanespilleren havner i Chelsea.

02.03.06 15:23

Inter, Real Madrid, Chelsea og Manchester United har alle blitt koblet til en overgang med Michael Ballack til sommeren de siste månedene. Ifølge agenten er det imidlertid Chelsea som leder kampen.

- Ingenting er underskrevet, men forhandlingene vil fortsette med Chelsea. Begge sider av bordet ønsker dette sterkt. Det heller mest mot Chelsea, sier agent Michael Becker til BBC.

Men det gjorde det ikke først.

- Michael var først mest interessert i en overgang til Real Madrid, men med lederskiftene i klubben de siste månedene så vet vi ikke helt hva som skjer der. Det er forvirrende.

Ifølge engelsk presse skal Ballack ha blitt tilbudt 35 millioner kroner i året over fire år i Serie A-klubben Inter Milan. Det skjønner Becker lite av.

- Michael kommer til å fortsette karrieren sin i en klubb som vinner Champions League. Derfor vil han definitivt ikke gå til Inter Milan. Han vil kun gå til en klubb hvor sjansene til å vinne Champions League er større enn i Bayern München, sier han.

Det skulle også bety at Manchester United er et uaktuelt valg, men at Barcelona, Chelsea, Juventus og kanskje Real Madrid er de reelle alternativene for 29-åringen.

Ballack har vært målkåt i Bundesliga denne sesongen, og står med 12 mål på 17 kamper.

TV 2 Nettavisens Bundesliga-sider (med alle kampfakta, tabell, toppscorerliste etc.)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag