Gå til sidens hovedinnhold

Agent 000 - Knut Borch

VALETTA (TV 2 Nettavisen): - Det er ikke lurt å binde seg til en agent, mener en av Tippeligaens mest ettertraktede spillere.

Tromsøs talentfulle keeper er på Malta sammen med det norske A-landslaget. Han vet at Arsenal følger ham tett, og at spill i en større liga er et realistisk mål å sette seg. Men Knut Borch har det ikke travelt.

Bra i TIL
- Det er ikke lurt å binde seg til en agent, med mindre du absolutt vil ut. Jeg har det bra i Tromsø, sier Knut Borch til TV 2 Nettavisen.

Etter fjorårssesongen reiste han til London og trente med Arsenal. Den engelske storklubben likte det de fikk se, og er fremdeles interessert.

- Jeg hadde et møte med dem på La Manga. Men det skjer ikke noe mer, de vil se mer. Jeg tror de tenker veldig langsiktig, forteller den jordnære keeperen.

Beina på bakken
Han forsøker å stenge drømmene ute. Det er viktigere å konsentrere seg om virkeligheten.

- Jeg ble oppringt av en agent fire timer før kampen mot Brøndby i Royal League, som fortalte om interessen fra Arsenal. Jeg kan ikke gjøre noe med det. Men jeg prøver å ikke tenke så mye på det.

- Slike tanker kan fort gjøre at jeg mister fokus, poengterer medisinstudenten.

Noen tanker har han likevel gjort seg:

- Hvis jeg skal utenlands, må jeg til et sted der jeg kan utvikle meg. Du kan trene så mye du vil - det er det å stå kamper som gir deg mest utbytte. Det er uvurderlig.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto