Gå til sidens hovedinnhold

Agenten bekrefter: Martin Ødegaard lånes ut fra Real Madrid

Spiller i en annen klubb kommende sesongen.

Real Madrid har bestemt seg for å låne ut Martin Ødegaard denne sesongen. Det bekrefter agent Bjørn Tore Kvarme i en tekstmelding til Nettavisen.

- Situasjonen rundt Martin er at vi ble enige med Real Madrid i går om at han bør spille i en annen klubb kommende sesong. Han ble derfor ikke tatt ut i troppen til morgendagens kamp, skriver Kvarme til Nettavisen.

Ødegaard ble, som kjent, utelatt fra kamptroppen til Real Madrid for den europeiske supercupen mot Atlético Madrid. Agenten forteller at de nærmer seg en ny klubb.

- Vi vurderer nå ulike alternativer, og en løsning nærmer seg, skriver Kvarme til Nettavisen, men ønsker ikke å svare på hvilken klubb det dreier seg om.

Overfor Viasport bekrefter Kvarme at Nederland et er av landene det kan bli aktuelt å låne ut Ødegaard til.

Den nederlandske avisen Telegraaf melder at Vitesse Arnhem ligger an til å få tilslaget på nordmannen.

Martin Ødegaard har tidligere vært utlånt til nederlandske Heerenveen, og har denne sommeren blitt koblet med klubber både i Spania og England i diverse medier.

Tidligere denne sommeren bekreftet Kvarme til Nettavisen at de, sammen med Madrid, ønsket å foreta seg en ny evaluering rundt nordmannens situasjon så fort sesongoppkjøringen var ferdig.

Den norske 19-åringen har vært med på Madrids sesongoppkjøring, og har spilt mot blant andre Manchester United denne sommeren.

Ødegaard er fortsatt den eneste nordmannen med en offisiell kamp for Real Madrid. Han ble byttet innpå mot Getafe 23. mai, 2015. Han erstattet Cristiano Ronaldo på banen den gang.

Nordmannen står så langt med 12 kamper for det norske landslaget.

Reklame

Endelig på lager igjen: Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken