RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Agger: - Hodeløse kyllinger

Foto: PHIL NOBLE (Reuters)
Sist oppdatert:
Daniel Agger er svært misfornøyd med Liverpools innsats mot Swansea.

Liverpool spilte en skuffende kamp mot Swansea på lørdag, og klarte bare 0-0 hjemme mot det nyopprykkede laget. I midtforsvaret stod danske Daniel Agger, og han var tydeligvis svært frustrert over det lagkameratene presterte av offensiv fotball.

- Det var langt fra godt nok, og jeg aner ikke hvordan vi kan falle så mye fra forrige uke. Det går ikke an å forklare, sier danske ifølge Liverpool Echo.

Og fortsetter:

- Noen ganger så vi ut som hodeløse kyllinger som løp rundt etter ballen. Du må gi dem (Swansea) heder, for de spilte bra. Men det gjør ikke vår innsats noe bedre. Vi var virkelig, virkelig dårlige.

Bare to seirer på Anfield
Kampen mot Swansea var tredje hjemmekamp på rad der Liverpool spiller uavgjort, og for bare to uker siden klarte et annet nyopprykket lag, Norwich, å få med seg ett poeng fra Anfield. Totalt er bare to av seks kamper på Anfield denne sesongen vunnet av hjemmelaget.

- Den statistikken taler for seg selv. Det langt fra godt nok. Jeg tror alle var sinte og skuffede, sier Agger.

Dansken avviser at den dårlige formen skyldes at Kenny Dalglish lag trenger tid på å bli samspilte.

- Det er ingen unnskyldning. Vi må vinne den typen kamper, uansett hvilket lag vi spiller med. Vi er Liverpool Football Club, slår han fast.

Bare tre poeng bak
Liverpool er nummer seks på tabellen etter 11 serierunder. Det er samme plassering som laget fikk sist sesong. Men det er bare tre poeng opp til Chelseas på fjerdeplass.

Etter den dårlige forestillingen mot Swansea får Liverpool nå et par uker til å få på plass formen. Neste Premier League-kamp er mot Chelsea på Stamford Bridge 20. november. Uken etter kommer Manchester City på besøk til Anfield.

På spørsmål om han tror Liverpool kan klare en topp fire-plassering i år, svarer Agger:

- Spiller vi som dette, klarer vi ikke det. Vi må opp et hakk eller to. Vi må definitivt gjøre det mye bedre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere