Gå til sidens hovedinnhold

Agüero forlenget med Atlético

Det argentinske angrepsesset blir i Madrid til 2014.

Tirsdag signerte Sergio Agüero nemlig på en avtale som binder ham til Atlético Madrid i ytterligere to sesonger. Den opprinnelige kontrakten løp ut i juni 2012.

Agüero har spilt for den spanske hovedstadsklubben siden 2006 og har flere ganger blitt koblet til klubber i Premier League. Chelsea, som har slitt tungt den siste tida, har blant annet blitt nevnt som en mulig ny arbeidsgiver for argentineren.

- Ikke bare en signatur
Diego Maradonas svigersønn forsikrer imidlertid Atlético-fansen om at han er fornøyd med tilværelsen i Madrid.

- Dette er ikke bare en signatur på en kontrakt. Det handler også om å fornye forpliktelsen til klubben jeg kom til da jeg var 18 år, og klubben jeg har spilt for i nesten fem år, uttaler Agüero til sine egen nettside.

Spissen har scoret 13 ganger for Atlético denne sesongen.

Klubben forlenget nylig også avtalene med Agüeros angrepskollega Diego Forlán og vingen Jos\e Antonio Reyes.

Herjet med Rosenborg
I Norge er han kanskje mest kjent for å ha scoret i begge oppgjørene mot Rosenborg i Europaligaen i fjor høst. På Vicente Calderon i Madrid herjet Agüero med Rosenborg-forsvaret etter å ha kommet inn som innbytter i andre omgang.

Argentineren brukte kun ett minutt på å score for vertene og skapte flere store muligheter før han sto for den målgivende pasningen før Atléticos 3-0-mål.

I starten av november møttes de to lagene på Lerkendal. Den gangen var Agüero med fra start. Han lot seg ikke be to ganger da heller og satte inn det første målet allerede etter tre minutter. Oppgjøret endte med 2-1 til spanjolene.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!HTML EMBED
Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget