*Nettavisen* Sport.

Agüero med hat trick

Foto: Afp/Scanpix

Mens Carlos Tévez bommet på straffe.

10.09.11 21:57

MANCHESTER CITY - WIGAN 3-0:

Sergio Agüero er den dyreste spilleren Manchester City, som ikke akkurat er kjent for å spare på midlene, noen gang har kjøpt.

Argentineren er vel dermed beviset på at det lønner seg å ha penger i Premier League.

Mot Wigan lørdag doblet spissen scoringsstatistikken sin denne sesongen, men tre mål og hat trick.

Tevez bommet på straffe
Agüero startet på topp med landsmann Carlos Tévez, mens Premier League-toppscorer Edin Dzeko ble benket.

Det så ikke ut til å hemme de lyseblå videre, selv om orgien av sjanser før pause kanskje burde ha blitt omsatt i flere nettkjenninger enn de Agüero sto for.

Den tidligere Atlético Madrid-spilleren scoret sitt første på en pasning fra David Silva etter 13 minutters spill, og etter pause puttet han ytterligere to, og fastsatte med det resultatet til 3-0.

Tevez, som ikke er like fornøyd i City-drakta som spissmakkeren, fikk muligheten fra straffemerket, men bommet.

- Carlos er ikke 100 prosent akkurat nå, men jeg er fornøyd fordi han spiller bra med Sergio. Han bommet på straffe, men slikt skjer. Han scorer vanligvis, sa Roberto Mancini etter kampen, ifølge sportinglife.com.

Dominerer sammen med United
Ali al-Habsi, som for øvrig har spilt i Lyn, sin strafferedning var det eneste imponerende ved Wigan på Ethiad Stadium, og City tok fortjent alle poengene.

Dermed har Mancini vunnet alle kampene i sesongåpningen, og har imponerende 15-3 i målforskjell. Sammen med byrival United dominerer de for tiden Premier League. City-treneren er likevel ikke helt fornøyd.

- Vi hadde 15 målsjanser i førsteomgangen, og scoret bare ett mål. Det er et problem, for kampen kan snu når som helst. Neste gang håper jeg vi kan pungtere kampen før pause.

- Vi må være skjerpet fordi vi har startet sesongen veldig bra, men den er lang. hvis vi ønsker å være på toppen når sesongen er over, må vi forbedre oss.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.