RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Agüero vurderte sjokkovergang

Foto: Laurence Griffiths / Getty Images / All Over Press (2013 Getty Images)
- Manchester City ville blitt forbannet, sier spissen.

Sergio Agüero har vært en stor suksess for både Atlético Madrid og Manchester City siden han kom til Europa fra Independiente i Argentina.

Det var der spissen bygde seg opp et solid rykte før turen gikk videre til spansk fotball i 2006.

I 2011 betalte Manchester City rundt 38 millioner pund for å sikre Agüeros tjenester og spissen har scoret flittig i lyseblått. Denne sesongen står han så langt med fire fulltreffere.

I sommer gikk det flere rykter om at Agüero var misfornøyd med tilværelsen i City og at han ønsket et klubbskifte. Real Madrid var blant klubbene som skulle være interessert.

Nå innrømmer imidlertid 25-åringen at han også vurderte en helt annen klubb, nemlig gamleklubben Independiente, som for tiden sliter. Klubben rykket ned sist sesong.

- Jeg elsker Independiente og etter at de rykket ned, vurderte jeg å flytte tilbake dit, sier Agüero ifølge Sky Sports.

- Jeg ønsket å hjelpe klubben opp igjen. Jeg vurderte det seriøst, men fikk beskjed fra agenten min om at City ville blitt forbannet om det skjedde, sier han.

Agüero er klar på at hans lojalitet ligger hos de lyseblå, men at det var en vanskelig situasjon for ham.

- Jeg vet at City er min arbeidsgiver. Jeg bare sier at det gikk en del tanker gjennom hodet mitt da Independiente rykket ned, sier spissen.

- Jeg har vært storfornøyd i City siden første dag, men det er ingen tvil om at jeg en dag skal tilbake til Independiente. Om noen år ønsker jeg å avslutte karrieren der.

Agüero spilte førstelagsfotball for den argentinske klubben i perioden 2003 til 2006. Han fikk 56 kamper og scoret 23 mål. Han fikk sin debut for klubben kun 15 år gammel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere