RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ajax venter fremdeles på Ødegaard

HVOR DRAR HAN? Det er spørsmålet alle stiller seg om dagen.
HVOR DRAR HAN? Det er spørsmålet alle stiller seg om dagen. Foto: Simen Lønning (Nettavisen)
- Vi har en avtale, sier Ajax-danske.

Ajax har av mange vært spådd som et hett alternativ for Martin Ødegaard (16). Men den nederlandske talentfabrikken er fremdeles blant stedene unggutten ikke har besøkt.

- Vi har fremdeles en avtale om at han skal komme til Ajax på en trening etter jul, men om det skjer, eller når det skjer, det vet jeg ikke, sier Ajax-speideren John Steen Olsen til den danske avisen BT.

Flere har tatt til orde for at Ajax er det riktige klubbvalget for tenåringen. Gjennom generasjoner har klubben fostret opp store stjerner. Men i stedet ser valget ut til å falle på Real Madrid.

Ifølge VG befinner 16-åringen seg i den spanske hovedstaden. En overgang skal være nært forestående, melder avisen.

For pappa Hans Erik Ødegaard er det i så fall tredje gang han besøker klubben. Sønnen har kun vært med én gang tidligere, hvor han fikk møte Real Madrids superstjerner.

Ødegaard er ifølge VG forespeilet en plass i A-stallen umiddelbart. De skriver også at draktnummer 16 allerede skal være trykket opp. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere