RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alexander Aas klar for Odense

Foto: Tor Richardsen/Scanpix
Sist oppdatert:
Alexander Aas skrev torsdag formiddag under på en toårsavtale med den danske toppklubben Odense.

Aas hadde også tilbud om å fortsette i Odd, men valgte å prøve lykken i utlandet.

- Jeg kan bekrefte at Aas har skrevet under for Odense på en toårsavtale. Han ønsket seg nye utfordringer, og ville prøve seg i utlandet. Odense er en klubb som ligger i toppen i Danmark, og som har ambisjoner om å ta skrittet enda videre, sier Alexander Aas' agent Stig Lillejord til TV 2 Nettavisen.

Kommer gratis
Aas kommer til Odense gratis som Bosman-spiller fra Odd. Han har sin første trening med klubben mandag neste uke.

- Etter å ha sett på forholdene i klubben, mener han at Odense er et veldig godt valg. I tillegg har han fått signaler om at han vil brukes som midtstopper. Odense har fulgt Alexander Aas i lang tid, og vet hva han står for, sier Stig Lillejord.

Kun Odd i Norge
Aas, som i fjor høst var på prøvespill i engelske Wolverhampton, hadde også tilbud om en ny treårsavtale med Odd Grenland. Men etter en helhetsvurdering falt valget på Odense.

- Det er viktig å understreke at Odd er den eneste klubben i Norge Alexander ønsker å spille for. Valget har vært vanskelig for ham, men når Odense kom på banen, tok han en helhetsvurdering og bestemte seg for ta vare på denne muligheten, sier Lillejord.

Odense ligger for øyeblikket på en tredjeplass i SAS-ligaen, men er hele 13 poeng bak ledende Brøndby. Opp til FC Midtjylland på andreplass har Odense imidlertid bare tre poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere