RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erlend Aas (Scanpix)

Alle vil til Vålerenga

Sist oppdatert:
Tre av landslagets største profiler vil spille for Vålerenga.

GARDERMOEN (Nettavisen): Har Morten Gamst Pedersen treningsfri i England, kan du være rimelig sikker på at du finner ham på Valle, trenende med Vålerenga-spillerne. John Carew gjør ofte det samme når han er hjemme i Norge, og nå avslører også John Arne Riise at han har sterke følelser for Oslo-laget.

Riise klar for Oslo
I onsdagens Dagbladet sier venstrebacken at han ønsker å spille for Vålerenga og Martin Andresen, og selv om han overfor Nettavisen nyanserer uttalelsene noe, er det liten tvil om at også han har sterke sympatier for det gamle bohemlaget.

- Jeg leste hva som sto i avisene i dag. Da virket det som om jeg skulle til Vålerenga på grunn av Martin nå. Jeg håper riktignok at han lykkes, kanskje er han der også om tre, fire eller fem år, men jeg vil ta meg tid. Hvem vet, kanskje han trener et annet lag om noen år også. Kanskje jeg går dit?

- Det som uansett er sikkert er at jeg kommer til å bosette med i Oslo. Så får vi se hvor Vålerenga står som klubb da. Men jeg vil flytte hjem mens jeg fortsatt kan spille fotball, og jeg vil spille i Tippeligaen. Det kunne jo vært hyggelig å vinne noe i Tippeligaen også, sier Roma-spilleren til Nettavisen.

Carew vil til Enga
Den reisen blir gjerne John Carew med på.

- Jeg har alltid ønsket å spille for Vålerenga her i Norge, sier Aston Villa-spissen til Nettavisen.

Selv mener Lørenskog-gutten at Vålerenga nå er i ferd med å ta opp kampen med Rosenborg om å være best i Norge, men foreløpig synes han at Oslo-laget mangler noe fysikk på å kunne ta opp kampen med trønderne for fullt.

Akkurat det har Carew mer enn nok av, men selv om han er Bosman-spiller etter sesongen, kan han ikke love at han setter seg på første fly og t-bane til Valle.

- Skal jeg dit må det være fordi jeg føler meg ferdig i utlandet. Samtidig må jeg ha noe å by på, det skal ikke bare sånn at jeg møter opp helt på tampen av karrieren uten å ha noe å bidra med.

- Vålerenga er en klubb med store ambisjoner, og da må de ha spillere deretter.

Etter en tung fjorårssesong er John Arne Riise meget imponert over måten Vålerenga har stått fram på i årets sesong – nesten uten en enste forsterkning. Og selv om Morten Gamst Pedersen også sier til Nettavisen «at han vil spille for Vålerenga» er det lite som tyder på at landslagstrioen vil bli å se i Vålerenga-trøye med det første.

Riise håper på Enga-gull
Selv uten landslagstroikaen tror John Arne Riise likevel at Oslo-laget kan komme ett skritt videre neste sesong.

- Martin har gjort en stor jobb i måten han har snudd situasjonen på for Vålerenga, spesielt når det gjelder måten de nå spiller fotball på, men de må bygge videre på det til neste år.

- Om de tar gull? Jeg håper Vålerenga tar det, og tror i alle fall at det blir mye jevnere om gullet da.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere