RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alle vonde ting var tre

Sist oppdatert:
Tre ganger forsøkte skandalesupporteren å storme banen i Parken før han lyktes.

Danske aviser skriver tirsdag at det ikke kun var uoppmerksomhet fra vaktene på stadion som gjorde det mulig for 29-åringen å sørge for tidenes danske fotballskandale. De gjorde rett og slett ikke jobben sin.

- Kastet romerlys på banen
Vaktene burde nemlig bortvist den svært berusede fotballsupporteren lenge før han fikk sjansen til å angripe dommeren. Tre ganger før han stormet banen, kastet 29-åringen romerlys på banen, og gjorde ytterligere tre forsøk på å komme seg inn på gressmatta før han lykkes. Det forteller vitner til den danske avisen BT.

- Vi pekte ham ut for vaktene. Men vakten nede på banen ville ikke gjøre noe, fordi han ikke ville opp på tribunen. Vakten pekte imidlertid tilbake og så opp på ham, og vi sa «ja». Det er så grotesk at det ikke lar seg gjøre, sier Ib Carlsen fra Lyngby, som garanterer at han var edru på kampen - fordi han aldri drikker alkohol.

Et kvarter senere kunne han se at skandalesupporteren stormet banen og gikk til angrep på dommeren. Kampen ble deretter som kjent stoppet, og Sverige ble dømt seieren 3-0.

- En løgnhistorie
Men direktør på Parken, Flemming Østergaard, tror ikke på vitnenes historie.

- Det har ikke jeg hørt noe om, så det er ikke en historie jeg kjenner meg igjen i. Dere er de første som forteller meg dette. Jeg tror det er en løgnhistorie, fastslår Flemming Østergaard overfor B.T.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere