RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alli og Lloris går glipp av Liverpool-kampen

UTE MOT LIVERPOOL: Tottenham-stjernen Dele Alli.
UTE MOT LIVERPOOL: Tottenham-stjernen Dele Alli. Foto: David Klein (Reuters / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Må klare seg uten stjernene i storkampen.

Tottenham opplyser via sin Twitter-konto torsdag ettermiddag at to av klubbens største profiler går glipp av møtet med Liverpool lørdag.

Midtbanespilleren Dele Alli pådro seg en skade under landslagsoppholdet nylig og stjernen sliter fortsatt med en vond lyske, og må stå over.

Keeper Hugo Lloris, som nylig sa seg skyldig i fyllekjøring og fikk en bot på rundt 500.000 norske kroner, er heller ikke tilgjengelig for kampen.

Når det gjelder Lloris så opplyser Tottenham at franskmannen sliter med en lårskade og at han blir borte i flere uker.

I tillegg er også Moussa Sissoko og Juan Foyth ute med skade for londonklubben.

Storkampen mellom Tottenham og Liverpool på Wembley stadion sparkes i gang 13.30 lørdag. Spurs vant tilsvarende oppgjør 4-1 sist sesong.

Liverpool på sin side må trolig klare seg uten stopperen Dejan Lovren, mens midtbanespilleren Alex Oxlade-Chamberlain er ute i lang tid.

I tillegg er reservekeeper Simon Mignolet og midtbanemann Adam Lallana usikre til kampen. Begge har slitt med skader den siste tiden.

Liverpool har fått en knallstart på sesongen og står med full pott etter de fire første serierundene - 12 poeng. De røde topper tabellen så langt, med bedre målforskjell enn Chelsea og Watford, som også har full pott.

Tottenham står med tre seire og ett tap så langt i høst. Mauricio Pochettinos gutter ligger som nummer fem på tabellen med sine ni poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere