*Nettavisen* Sport.

Allsvenskan blir ikke Ludoligan

Foto: Andrè Clark Utvik

Idar Vollvik fikk det ikke som han ville hos det svenske fotballforbundet, men gir seg ikke.

16.09.10 13:55

Idar Vollvik får oppfylt ønsket sitt om å bytte navn på den svenske toppfotballserien Allsvenskan til Ludoligan, oppkalt etter mobilselskapet Ludo, som er Vollviks hovedprosjekt for tiden.

Det er den svenske avisen Expressen som melder dette.

- Han forstår det fotballpolitiske dilemmaet i det. Selger vi Allsvenskan, ville det komme utrolig mange mennesker og protestere, sier styreleder i det svenske fotballforbundet Lars-Åke Lagrell.

Overfor NA24 bekrefter Vollvik at det ikke ser ut som navnet blir Ludoligan, men han understreker at det fortsatt er dialog mellom partene, og at en løsning kan være et kombinert navn hvor Ludo inngår.

Han sier det var møte mellom partene for to dager siden. - Det var faktisk et veldig godt møte. Det var god kjemi, sier han.

- At det blir noe med oss, der er jeg helt sikker på, fastslår Vollvik.

Les flere saker på NA24

Stort håp
- Dette blir min største PR-sak noensinne, sa Vollvik til NA24 da han i august lanserte ideen om Ludoligan.

- Folk sier dette er en serie som har lavere anseelse enn den norske. Det jeg ser er at det er dobbelt så mange mennesker her, sa Vollvik.

Satser i Sverige
Før sommeren meldte NA24 at Vollviks Ludo Mobil inngikk en service provider-avtale med Tele2 i Sverige.

Ved å satse i Sverige tjener Ludo mer penger enn i Norge.

- Det er gode betingelser. Marginene i Sverige er mye bedre enn i Norge på grunn av konkurransen. Vi har bygd en maskin som har livets rett i garantert mer enn 100 land i verden, og med livets rett mener jeg at det er veldig mange land der folk har egen mobiltelefon, men at de er på jakt etter billigere bruk, sa Vollvik da.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.