*Nettavisen* Sport.

Alt hun gjorde galt, var å bruke «feil drakt»

FORSLÅTT: Lorena Sabio tok på seg River Plate-drakt for å støtte laget i møtet med Boca Juniors. Det burde hun ikke gjort.

Blodige bilder ryster fotballverden.

06.12.14 13:38

Forrige helg tok 33 år gamle Lorena Sabio med seg sin åtte år gamle datter på fotballkamp.

Mor og datter skulle se oppgjøret mellom de argentiske rivalene Boca Juniors og River Plate, men opplevelsen ble alt annet enn hyggelig, skriver Ekstrabladet.

- Smadret ansiktet mitt
På vei til arenaen, kledd i River Plate-drakt, ble Sabio stoppet av en gjeng Boca-supportere. En mann kom mot henne og slo henne i ansiktet. Flere fans slengte seg på og slo løs på 33-åringen, mens datteren så på.

- Jeg ble liggende på bakken og var knapt ved bevissthet. Gjerningsmannen sa at jeg skulle bli liggende der og advarte meg mot å gå til politiet. Da skulle jeg få betale prisen, sa han, forteller Sabio til lokale medier.

I håp om at politiet skal ta volden på alvor, har Sabio publisert bilder av ansiktet sitt etter overfallet på Facebook. Gjerningsmannens familie har bedt henne fjerne bildene og stoppe kampanjen mot mannen.

- Han har truet meg, og familien hans har bedt meg fjerne bildene, men hva mer kan han gjøre mot meg? Han har allerede smadret ansiktet mitt.

- Jeg har vansker for å spise og må gjennom flere operasjoner, noe jeg ikke har råd til. Datteren min har mareritt om natten etter hendelsen. Han kan ikke gjøre så mye mer mot meg.

Gjerningsmannen skal gå under kallenavnet "Ketchup" og er kjent for å angripe rivaliserende klubbers fans.

Hatoppgjør
Oppgjørene mellom Boca Juniors og River Plate regnes som noen av de mest opphetede og hatefulle i hele verden.

I 2004 havnet Superclasico, som oppgjøret kalles, på førsteplass i The Observers kåring av 50 idrettsarrangement du må se før du dør.

Forrige helgs oppgjør endte med 1-0-seier til River Plate etter scoring av Leonardo Nicolas Pisculichi.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.