RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alt om helgens europeiske fotball

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
I Spania fortsetter Barcelona å imponere, Milano-gigantene braket sammen i Italia i går, og i England er sinnene i kok etter gårsdagens storkamp på Old Trafford. Her får du alt om helgens europeiske fotball.

Barcelona virker nærmest ustoppelige i årets sesong. I helgen vant det katalanske laget 3-0 over Osasuna, selv uten Henrik Larsson på banen. I hans fravær scoret Samuel Eto’o to mål, og er med det toppscorer i Primera Division så langt. Barcelona har ennå ikke tapt i årets sesong.

Real Madrid vant nok en gang 1-0, og igjen ble Michael Owen matchvinner for storlaget fra hovedstaden. Endelig ser ting ut til å løsne for den tidligere Liverpool-spissen.

Tabellen
Toppscorer
Lagene

I Italia braket Inter og Milan sammen til en skikkelig Milano-duell i Serie A. Men ingen av stjernene klarte å finne veien til målet, selv om det var mer enn nok av sjanser å snakke om.

Juventus fortsetter sin seiersmarsj, og hadde små problemer med å ta seg av Tore Andre Flos Siena. 3-0 ble seierssifrene, blant annet etter to scoringer av Alessandro Del Piero. Flo fikk spille et kvarter for Siena.

Juventus har allerede tilrevet seg et fem poengs forsprang på Lecce og Milan.

Tabellen
Toppscorer
Lagene

I England er det nærmest bare én kamp man snakker om i dag: storkampen på Old Trafford i går mellom Manchester United og Arsenal, en kamp United vant 2-0. Dommer Mike Riley kom i fokus, etter flere svært tvilsomme avgjørelser, og nærmest som vanlig når United møter Arsenal, ble det bråk i etterkant.

Sir Alex Ferguson skal blant annet ha fått en kopp varm suppe kastet over seg, og flere Arsenal-spillere skal ha vært rasende på Riley i spillertunnelen. Saken får garantert etterspill.

Liverpool tok nok en hjemmeseier, etter et glimrende langskudd av John Arne Riise. Laget virker bunnsolid om dagen. Ellers fortsetter Everton å imponere, etter en 3-2-seier borte over Norwich.

Tabellen
Toppscorer
Lagene

Det ble en målfattig runde i fransk fotball i helgen. Med unntak av Rennes-Metz og Strasbourg-Nice, som begge endte med 3-1-seier i hjemmelagenes favør, var det stort sett 0-0-kamper eller ettmålsseire.

Lyon er fortsatt ubeseiret, og økte ledelsen i ligaen, selv om det bare ble 0-0 borte mot Istres lørdag. Lille tapte nemlig 0-1 mot Toulouse.

PSG tok en kjærkommen hjemmeseier mot Ajaccio, og tok noen skritt vekk fra den verste bunnstriden.

Tabellen
Toppscorer
Lagene

Det ble ingen god dag for de norske spillerne i Bundesliga i helgen. Borussia Dortmund og Andre Bergdølmo tapte 0-2 hjemme for Hamburg, og nordmannens lag har bare fem lag bak seg på tabellen. Hakket verre gikk det for Tommy Svindal Larsens Nürnberg, som tapte 1-4 for Werder Bremen.

Wolfsburg gjeninntok ledelsen i 1. Bundesliga i helgen, etter en overbevisende 3-0-seier over Bochum, samtidig som Stuttgart tapte. Bayern München er tilbake på vinnersporet, etter en sterk 2-0-seier borte mot Hansa Rostock.

Tabellen
Toppscorer
Lagene

Flere ligaer:

Sverige
Danmark
Tyrkia
Belgia
Portugal
Nederland
Sveits
Østerrike

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere