RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alt om Royal League

Sist oppdatert:
Torsdag kveld braket det løs i Royal League. Blir det en suksess eller en flopp? Uansett kommer vi til å følge hvert spark på ballen. Her er vårt Royal League-magasin.

Da alt ble klart rundt Royal League, var det mange som hevdet at turneringen ikke var liv laga, at det ikke ville bli noe blest rundt det, og at det kun var i Norge dette ville fatte interesse. Hvordan historien vil dømme turneringen, gjenstår selvfølgelig fremdeles å se, men dekningen vil i hvert fall være bred og fyldig i TV 2 Nettavisen.

Vi har laget vårt eget Royal League-magasin, der du får full oversikt over puljene, kampoppsettet, tabellene, lagene, vi har fakta på alle spillerne, vi oppdaterer fortløpende hvem som er toppscorer i turneringen, hvem som har flest målgivende pasninger, gule/røde kort og så videre og så videre.

De to beste lagene fra hver av gruppene kvalifiserer seg til mellomrunden. De blir så delt opp i to puljer med tre lag i hver gruppe, og puljevinnerne møtes i finalen.

Her ser du Royal League-magasinet vårt
Her er kampoppsettet

Her er gruppe 1:

Djurgården
Esbjerg
Rosenborg
Vålerenga

Her er gruppe 2:

Brøndby
IFK Göteborg
FC København
Tromsø

Her er gruppe 3:

Brann
Halmstad
Malmö FF
OB

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere