RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Amatørspiller tatt for doping

Sist oppdatert:
En ung spiller på et 3. divisjonslag i Nordmøre og Romsdal Fotballkrets har avlagt positiv dopingprøve etter bruk av Nandrolon.

Det opplyser Norges fotballforbund (NFF) i en pressemelding onsdag formiddag.

- Vedkommende har erkjent at han har gjort noe dumt, og han har beklaget overfor oss at han har satt klubben i en vanskelig situasjon. Dette er en spiller som ennå ikke er myndig, og klubben sørge for at han får den nødvendige støtten i den prosessen han nå skal igjennom, sier sportslig leder/pressetalsmann for Eide og Omegn Fotballklubb, Wiggo Kanck, i pressemeldingen.

Spilleren har erkjent at han har brukt det ulovlige stoffet, og det er nå opp til påtalenemnda i Antidoping Norge å anmelde saken til NIFs domsutvalg.

Generalsekretær Karen Espelund i NFF mener det er trist for fotballen at det forekommer doping, selv om det er snakk om amatørspillere.

- Fotballen skal være dopingfri, og jeg er glad for at antidopingarbeidet fungerer, slik at de som bruker ulovlige preparater blir tatt, sier Espelund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere