RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Amer Ordagic (24) klar for Brann

Midtbanespilleren Amer Ordagic er Branns andre signering i vinter. Her med sportssjef Rune Soltvedt.
Midtbanespilleren Amer Ordagic er Branns andre signering i vinter. Her med sportssjef Rune Soltvedt. Foto: Brann.no
Sist oppdatert:
Bergenserne forsterker med midtbanespiller.

Fredag kunne Brann bekrefte at de har kapret 24 år gamle Amer Ordagic fra den bosniske eliteserieklubben Sloboda Tuzla. Ordagic skal ifølge Brann ha vært kaptein for klubben forrige sesong.

- Ordagic er en spennende offensiv spiller som også gjør det som kreves bakover på banen. Vi har sett ham i aksjon selv, og i tillegg fått gode referanser på ham, forteller Branns sportssjef Rune Soltvedt i en pressemelding.

Ordagic, som altså kommer fra Bosnia-Herzegovina, beskriver seg selv som en spiller som liker å ha ballen, og han mener han er en boks til boks-spiller som har for vane å levere flere assists enn scoringer.

Midtbanespilleren er glad for å komme til Norge.

- Jeg hørte om interessen for to uker siden og ble giret. Jeg er veldig glad for at dette ordnet seg og takknemlig overfor måten folk i Brann har tatt imot meg, forteller Ordagic til Brann.no.

Signeringen vekker allerede optimisme i Bergen. Ifølge Haugesunds presseansvarlige Runar Nordvik, som følger bosnisk fotball tett, har rødtrøyene skaffet seg en bra spiller.

Fra før denne vinteren har Brann signert Taijo Teniste fra Sogndal. I tillegg bekreftet Brann fredag at den unge landslagsspilleren Emil Kalsaas melder overgang fra FK Fyllingsdalen til Brann.

- Sammen med min far og agenten min kom vi frem til at det beste for meg er å gå til Brann. Det blir godt for utviklingen min å komme til en god treningsgruppe og trene under et bra trenerteam, sier 17-åringen til Brann.no.

Kalsaas var fast på G17-landslaget som spilte EM forrige sommer.

- Dette ble en god dag på jobben. Først Amer Ordagic, og så Emil Kalsaas. Det er to spillere som har vært sterkt ønsket på Stadion, oppsummerer Soltvedt.

Klar: Emil Kalsaas.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere