RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ampert russermøte for RBK

Foto: Kallestad, Gorm (Scanpix)
Sist oppdatert:
Dramatisk ble det også.

SPARTAK MOSKVA -
ROSENBORG 1-1 (9-10 e. str.):

Det ble en amper affære da Rosenborg møtte Spartak Moskva under Copa del Sol-turneringen på La Manga onsdag kveld.

I begivenhetenes sentrum sto Spartak-spiller Dimitri Kombarov. Han pådro seg to gule kort i første omgang og ble sendt i dusjen.

To raske gule
Det første gule kom etter en krangel med RBKs Markus Henriksen. De to røk i tottene på hverandre etter 34. minutter spill.

Henriksen taklet først Kombarov og russeren reagerte med å slå til trønderen i brystet. Flere spillere kom løpende til og stemningen var amper.

Begge de to spillerne fikk gult kort for sin oppførsel. Kombarov fikk imidlertid ikke kjølt seg skikkelig ned og noen minutter senere var han på farten igjen.

Denne gangen satte han inn en voldsom takling mot veteran Jon Inge Høiland, som etter sigende fløy gjennom lufta som et resultat.

Spartak-spilleren skjønte fort tegningen og tuslet av banen. Dommeren fulgte etter og viste det røde kortet. Spartak måtte fullføre med ti menn.

Chibuike utlignet
Første omgang var alt i alt preget av flere stygge taklinger. Men selv med én mann mindre på banen skulle det russiske laget ta ledelsen i andre omgang.

Etter 66 minutter sørget den nigerianske spissen Emmanuel Emenike for ledelse til russerne. Helt på tampen sørget imidlertid John Chibuike for 1-1.

Kampen ble dermed avgjort på straffesparkkonkurranse. Den ble langvarig, men på stillingen 10-9 til RBK bommet Fedor Kudryashov

Dette var trøndernes andre kamp i Cop del Sol-turneringen. I den første kampen ble det seier over kinesiske Dalian Aerbin.

Det er Molde som topper Benidorm-gruppen med full pott etter to kamper. Rosenborg ligger som nummer to med sine fem poeng. Trønderne fikk tildelt ett ekstra poeng for seieren i straffesparkkonkurransen.

Gruppen består av Molde. Rosenborg, IFK Göteborg, Spartak Moskva, Olimipija Ljubljana og Dalian Aerbin.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere