RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Carlo Ancelotti (t.h.) sier han har full tillit til Gareth Bale (t.v.) og Cristiano Ronaldo (i midten).
Carlo Ancelotti (t.h.) sier han har full tillit til Gareth Bale (t.v.) og Cristiano Ronaldo (i midten). Foto: Sergio Perez (Reuters)

Ancelotti: - De har vært ute av form

Carlo Ancelotti har likevel tillit til de sviktende stjernene.

Real Madrid har ikke vært helt til å kjenne igjen den siste tiden, og målgarantistene framover sliter med å levere. Likevel avviser trener Carlo Ancelotti å gjøre endringer.

Reals angrepsrekke med Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og Gareth Bale har måttet tåle kritikk for spillet den siste tiden.

Spesielt Bale har opplevd formsvikt, og før tirsdagens returmøte med Schalke i mesterligaen har det blitt spekulert i om Ancelotti skal endre litt på systemet. Det avviser italieneren.

- Vi skal ikke endre vår identitet, for vi har scoret mange mål slik vi spiller. Dersom de (Ronaldo, Benzema, Bale) er i form til å spille, er de selvskrevne, sier han.

- Ikke nok hjelp

Ronaldo har utrolige 39 mål i alle turneringer denne sesongen, mens Benzema med sine 19 og Bale med 14 er mer menneskelige. Det har uansett kladdet litt for alle tre foran mål i det siste, og i helgen tapte Real 0-1 for Athletic Bilbao i serien.

- De har gitt oss mye, og jeg har tillit til dem. De har vært litt ute av form, men slikt skjer, ikke bare med dem. De har scoret mindre i det siste fordi laget ikke har hjulpet dem nok, sier treneren.

Real leder 2-0 etter bortemøtet med den tyske klubben, og det skal et lite mirakel til for at de skal gå videre.

Di Matteo: - Ingen krise

Trener Roberto di Matteo, som førte Chelsea til seier i mesterligaen i 2012, innrømmer at sjansen er liten.

- Vi er nødt til å score det første målet. Da kan kampen bli interessant, sier han.

Di Matteo er ikke enig i at det er en fordel for dem å møte Real nå, ettersom formen deres ikke har vært på topp de siste ukene.

- Det er ingen krise i Real. Jeg håper mediene har rett i at angriperne deres er ute av form. Vi trenger litt flaks for å gå videre. Kampen deres lørdag var noe helt annet. Det var borte i Bilbao, og de har et sterkt lag som ikke lot Real får spille som de pleier. Tirsdag spiller vi foran deres supportere, og da blir det annerledes, sier han. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere