RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos/Scanpix

Ancelotti: - Det er ikke sant

Sist oppdatert:
Verken Ashley Cole eller Didier Drogba er på vei bort fra Chelsea.

Stort sett er Chelsea én av klubbene som blir linket til flest store stjerner i løpet av en sommer preget av overgangsrykter.

Men i sommer har det vært noe annerledes. For i år har det vært størst oppmerksomhet rundt de stjernene som er linket vekk fra Stamford Bridge. Og da i aller størst grad Ashley Cole og Didier Drogba.

Real Madrid og José Mourinho skal være meget interessert i Cole, mens Manchester City ønsker å føye Drogba til sin etter hvert imponerende samling av spisser.

Men dette er altså bare rykter og nå går Chelsea-sjef Carlo Ancelotti ut og avviser at duoen er på vei bort fra klubben.

-Det er ikke sant, svarte Ancelotti på spørsmål om Cole skulle til Real Madrid, ifølge Sky Sports.

Da han ble spurt om det samme vedrørende Drogba og hans kobling til City så ikke Ancelotti noen grunn til å formulere seg annerledes:

- Det er ikke sant.

I forhold til stjerner på vei inn, har Chelsea først og fremst blitt koblet til Atletico Madrids Sergio Aguero. Men også her var Ancelotti tydelig på sannheten i disse ryktene.

- Nei, det er ikke sant.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere