RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ancelotti: - Jeg ønsker Di Maria lykke til videre

SIER FARVEL: Real Madrids Angel Di Maria skal være på vei til Manchester United.
SIER FARVEL: Real Madrids Angel Di Maria skal være på vei til Manchester United. Foto: Juan Mabromata (Afp)
Real Madrid-trener Carlo Ancelotti gikk søndag langt i å bekrefte at Ángel Di María forlater storklubben.

Trolig selges argentineren til Manchester United i løpet av kort tid.

Ryktene om midtbanestjernens mulige United-overgang har versert hele sommeren. Søndag tok han farvel med lagkameratene på Real Madrids treningskompleks.

- Di María har ikke trent med oss i dag, og han kom inn for å si farvel til spillerne og folkene i klubben, bekreftet Ancelotti på en pressekonferanse.

- Vi er takknemlige for det han har gjort i klubben. Ingenting er offisielt ennå, men det blir tatt hånd om. Jeg er veldig fornøyd med jobben han har gjort for Madrid, men vi har sjansen til å erstatte ham ordentlig, la den italienske suksesstreneren til.

- Avgjørelsen er hans, og klubben har gjort det den kunne for å holde ham her. Han tenkte annerledes, så jeg ønsker ham lykke til.

I forrige uke ble det klart at Di María hadde takket nei til en forbedret kontrakt i Real. En overgang til Manchester virker svært sannsynlig.

Kjøpet blir langt fra gratis for United. Spanske og britiske medier spekulerer i en overgangssum på mellom 600 og 700 millioner kroner. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere