*Nettavisen* Sport.

Ancelotti avslører raserianfall: - Jeg sparket den i hodet på Zlatan

SINNATAGG: Carlo Ancelotti avslører at han ikke alltid er like rolig. Foto: Jean-pierre Clatot (Afp / NTB scanpix)

Stjernemanageren letter på sløret i nytt intervju.

Managerlegenden Carlo Ancelotti er en sindig mann og italieneren er sjelden den som lar sinne og raseri prege oppførselen på benken.

I et nylig intervju med Daily Mail avslører likevel den tidligere stjernespilleren at det ikke alltid går like rolig for seg.

Under tiden som hovedtrener i franske Paris Saint-Germain skal Ancelotti ha blitt forbannet etter et tap og vist dette tydelig i garderoben.

- Vi tapte ne cupkamp mot Evian og jeg ble så sint at jeg sparket en eske i hodet på Zlatan Ibrahimovic, forteller Ancelotti ifølge Daily Mail.

Ancelotti sammenligner det hele med den gang Manchester Uniteds sir Alex Ferguson sparket en fotballstøvel i hodet på David Beckham.

Det skjedde i 2003, for øvrig også etter et pinlig cuptap.

- Det var mer eller mindre samme situasjon som med Beckham og støvelen, men jeg og Zlatan bare lo av det som skjedde, etterpå, sier han.

I intervjuet bekrefter Ancelotti at han sjelden lar seg hisse opp.

- Jeg svinger sjelden pisken, fordi ingen har gjort det mot meg. Ikke faren min, ikke skolelæreren min og ingen trener, sier italieneren.

Ancelotti står for tiden uten arbeid, men blir stadig koblet med nye jobber. Torsdag skriver Daily Star at treneren er aktuell for Manchester City neste sommer. Til Daily Mail forteller veteranen at han aldri var i kontakt med Liverpool i høst, selv om avisene skrev om samtaler.

Ancelotti har en lang merittliste og har hatt suksess med klubber som AC Milan, PSG, Chelsea og Real Madrid de siste sesongene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag