*Nettavisen* Sport.

Ancelotti avviser United-ryktene

VIL BLI I REAL: Carlo Ancelotti sier han vil bli værende i Real Madrid og avviser ryktene om at han skal til Manchester United. Foto: Javier Soriano (Afp)

- Jeg jobber i den beste klubben i verden.

Carlo Ancelotti er blant favorittene til å erstatte David Moyes som Manchester United-manager, men italieneren sier han ikke vil forlate Real Madrid.

Ancelotti er sammen med Nederlands landslagssjef Louis van Gaal den som nevnes hyppigst til å bli ny United-manager etter Moyes.

Fredag gikk Ancelotti ut og avviste ryktene.

- For øyeblikket er jeg veldig fornøyd med å være i Madrid. Jeg er heldig som får jobbe for den beste klubben i verden. Jeg har stor respekt for United selv om jeg ikke likte hva som skjedde med Moyes, men dette er stedet for meg, sa han.

Real Madrid har allerede vunnet den spanske cupen og kjemper for å vinne ligagullet i Spania. Atlético Madrid har overtaket i serien, og Real er avhengige av at byrivalen avgir poeng i innspurten.

De er også i semifinalen i mesterligaen og leder 1-0 etter hjemmemøtet med Bayern München.

Lørdag møter de Osasuna på hjemmebane i serien.

- Vi skal prøve å hente fram energien og konsentrasjonen siden vi kjemper om gullet i La Liga. Målet er å vinne alle kamper. Det er ikke lett siden vi brukte mye energi mot Bayern. Vi må komme oss fysisk selv om vi ikke er 100 prosent, sier han.

Ancelotti har erfaring fra engelsk fotball. Han var manager i Chelsea fra 2009 til 2011. Han vant både ligaen og cupen i 2010, men 12 måneder senere fikk han sparken etter å ha endt sesongen troféløs. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag