RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Real Madrid-trener Carlo Ancelotti har mye å smile over.
Real Madrid-trener Carlo Ancelotti har mye å smile over. Foto: Paul Hanna (Reuters)

Ancelotti har fått luksusproblem

Real Madrid-trener Carlo Ancelotti får en hyggelig form for hodepine foran onsdagens byderby mot Rayo Vallecano.

Etter en periode med skader på et knippe nøkkelspillere er situasjonen for alvor i ferd med å lysne i Madrid. Det betyr samtidig at sjefen selv må jobbe ekstra med laguttakene.

Særlig på midtbanen har serietoeren mange å ta av i øyeblikket. James Rodríguez gjorde comeback etter sin skade søndag, hvilket betyr at Ancelotti har både colombianeren og spanske Isco tilgjengelig for første gang på to måneder.

Spørsmålet er nå hvem av de to som skal utgjøre lagets midtbanetrio sammen med Luka Modric og tyske Toni Kroos.

Heller mot James

Isco, som var suspendert mot Granada søndag, spilte godt under skadeavbrekket til Modric tidligere denne sesongen. Den siste tiden har han også vist seg som en solid erstatter for James. Real Madrid-fansen har trykket spanjolen til sitt bryst.

Trener Ancelotti har på sin side måtte tåle en viss kritikk etter at laget havnet i en bølgedal på nyåret. Skulle Isco nå bli plassert på benken, og laget igjen havne i trøbbel, kan det på ny bli hett for italieneren.

Serietoeren ydmyket riktignok Granada med 9-1 søndag, i en kamp der nevnte James Rodríguez gjorde skadecomeback og Cristiano Ronaldo scoret hele fem ganger.

Fire poeng bak

Etter kampen skrøt Ancelotti av colombianske James og gikk langt i å antyde at han er førstevalget på midtbanen sammen med Modric og Kroos.

- Han spilte meget godt, og det var ingen tegn til at han ikke hadde spilt kamp på to måneder, sa Ancelotti.

- Han viste sin kvalitet, sin intensitet og sine evner til å holde på ballen. Han er en direkte spiller, som alltid har stort overblikk og tilstedeværelse, tilføyde italieneren.

Real Madrid er fortsatt fire poeng bak serieleder Barcelona, som kjempet seg til en knepen 1-0-seier over Celta søndag kveld.

Barcelona tar imot Almería hjemme på Camp Nou onsdag. Den nedrykkstruede klubben sparket trener Juan Ignacio Martinez etter 1-4-tapet for Levante i helgen. Mandag ble Sergi Barjuan ansatt som hans erstatter. Den tidligere Barcelona-spilleren har signert en kontrakt som strekker seg ut årets sesong. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere