Gå til sidens hovedinnhold

Ancelotti i forhandlinger med fransk klubb

Italieneren mot comeback på trenerbenken.

Paris Saint-Germain bekreftet onsdag kveld at Carlo Ancelotti var på plass på klubbens stadion. Det er ventet at italieneren overtar treneransvaret etter Antoine Kombouare.

PSG-representant Pierre Octave Arrighi bekreftet at Ancelotti befant seg på Parc des Princes etter en dag med heftige spekulasjoner i fransk presse og på sosiale nettsteder. Men han avviste at det vil komme nye opplysninger onsdag kveld.

Arrighi ville ikke si hvorfor den tidligere Chelsea- og Milan-treneren var i Paris, men det virker til å være kun et spørsmål om tid før Ancelotti blir lansert som PSG-trener.

52-åringen har vært arbeidsledig siden han fikk sparken i Chelsea på slutten av forrige sesong. Han skal være enig om en kontrakt på to og et halvt år som gir ham rundt 55 millioner kroner i årslønn. Det vil gjøre ham til den best betalte treneren i fransk fotball noensinne.

PSG vant sist den franske ligaen med stjerner som George Weah og David Ginola på laget i 1994. Denne sesongen satser klubben tungt og vil gå til topps på ny. Spillere for nærmere 700 millioner kroner, deriblant playmakeren Javier Pastore, er handlet inn.

Antoine Kombouare er ikke offisielt ute av trenerstolen, men det er bred enighet i mediene om at han i praksis er ferdig i Paris. Andre navn som er koblet til jobben er Frank Rijkaard og tidligere PSG-spiller Claude Makelele. (©NTB)

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar