RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK

Ancelotti stoppet Cole-salg

Sist oppdatert:
Ashley Cole innrømmer han ville forlate Chelsea.

Ashley Cole har hatt for vane å imponere mer på banen enn utenfor. Venstrebackens personlige problemer gjorde at han i sommer vurderte en overgang til Jose Mourinhos Real Madrid, men en samtale med Chelsea-manager Carlo Ancelotti ba London-laget om å få flytte sørover.

- Det var en stund hvor jeg tenkte at jeg måtte forlate England, men da jeg satte meg ned med sjefen, gjorde han det klart at jeg ikke fikk forlate klubben.

Chelsea-manageren overbeviste venstrebacken om at hans framtid lå på Stamford Bridge, og at han var en viktig del av Chelsea.

- Jeg har tre år igjen av kontrakten min og hvis jeg holder meg frisk og spiller bra, håper jeg å bli tiden ut, og forhåpentligvis vinne noen trofeer i tillegg.

Til tross for at Chelsea på søndag fikk seg en skikkelig nesestyver på Anfield, ligger London-laget fortsatt på toppen av Premier League-tabellen.

- Det er flaks for oss at vi leder til tross for at vi tapte sist, det er der vi ønsker å ende opp.

- Det er fortsatt under vår kontroll, vi må bare vinne kamper og fortsette å kjøre på, sier Cole til Sky Sports.

Onsdag får Cole og Chelsea sjansen til å rette opp inntrykket fra Liverpool-kampen når de tar imot Brede Hangelands Fulham på Stamford Bridge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere