RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Andersen trues med søksmål

Jørn Andersen trues med søksmål av gamleklubben Oberhausen. Den tyske klubben mistenkes for å være involvert i kampfiksing.

Nordmannen fikk sparken i Oberhausen i oktober, på grunn av svake resultater. Nå mistenkes klubben for å være involvert i kampfiksing.

Utenlandske og tyske bookmakere hevder at 0-2-tapet for FC Erzgebirge Aue 12. desember må ha vært avtalt spill. Det første målet var ifølge Dagbladet et selvmål, mens det andre kom på et straffespark, etter et brutalt overfall på en motspiller.

Ryktene fikk ny næring da Jørn Andersen i et intervju med Köln-avisa Express sist helg fortalte at det allerede i hans tid som trener var «kommet ham slike rykter for øret».

Utspillet har fått Oberhausen til å true Andersen med søksmål.

En anonym Oberhausen-spiller sier til Welt am Sonntag at han har fått flere tilbud om god betaling for å bidra til tap.

Jørn Andersen hevder overfor Dagbladet at han ble feilsitert i Express.

- Det kan jeg bekrefte. I det hele tatt har jeg aldri i løpet av min karriere, verken som spiller eller trener, vært i nærheten av bestikkelser, sier Andersen til Dagbladet.

Oberhausen ligger på 16. plass i 2. Bundesliga.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere