Andersson skrev ny LSK-kontrakt

Johan Anderssons avtale med Lillestrøm gikk ut i 2014. Lørdag ble svensken enig med klubben om å fortsette karrieren på Åråsen.

Johan Anderssons avtale med Lillestrøm gikk ut i 2014. Lørdag ble svensken enig med klubben om å fortsette karrieren på Åråsen. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

Johan Anderssons avtale med Lillestrøm gikk ut i 2014. Lørdag ble svensken enig med klubben om å fortsette karrieren på Åråsen.

Midtbanespilleren har vært klubbløs så langt i 2015, men valgte lørdag å ta en ny sesong i LSK. Andersson har inngått en avtale som strekker seg ut året.

– Jeg har sondert markedet i forhold til min videre karriere, men LSK er fortsatt det beste alternativet for meg. Jeg gleder meg til å spille for Kanarifansen i 2015, sier han til klubbens hjemmeside.

31-åringen kom til Lillestrøm i 2012 og har vært en viktig spiller når han har vært skadefri. Han ble introdusert for norsk fotball gjennom spill i Stabæk. Tidligere har han spilt for de svenske klubbene Landskrona og Malmö.

– Vi er veldig fornøyd med å ha fått med oss Johan i 2015. Vi har et veldig ungt lag i år, og da er det viktig å ha noen etablerte spillere som Johan. Han vil gi oss erfaring og tyngde på midtbanen, sier LSKs sportsdirektør Torgeir Bjarmann. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag