*Nettavisen* Sport.

Andre juledag får alle se Premier League

Foto: AP/Scanpix

TV2 med julegave til alle fotballinteresserte.

25.12.10 17:32

TV 2 sikret seg i tidligere i år rettighetene til å vise Premier League for norske seere i tre år fremover. Det ble opprettet flere Premier League-kanaler og det har kostet penger å ha tilgang til disse. Andre juledag, eller Boxing Day, er imidlertid alle kanalene, samt TV2 Sumo (nett-TV), åpne, og det blir gratis å se kamper fra balløya.

- Dette er vår julegave til fotballinteresserte, sier sportssjef i TV2, Bjørn Taalesen, til Nettavisen.

United på hovedkanalen
I tillegg til at samtlige kamper som spilles søndag blir vist gratis på enten Premier League-kanalene eller TV2 Sumo, vil oppgjøret mellom Manchester United og Sunderland bli sendt på hovedkanalen til TV2.

Taalesen hevder overfor Nettavisen at de selvfølgelig ønsker å promotere tilbudet sitt, men at julegaven i hovedsak gis til seerne av snillhet.

- Vi har ikke noe stort behov for å promotere. Premier League-satsingen har vært en suksess og vi har flere abonnenter enn vi hadde regnet med. Vi hadde ikke trodd at vi skulle tjene penger på dette det første året, men det gjør vi, sier sportssjefen, som mener TV2 har motbevist kritikerne.

- De var bekymret for at tilbudet ville bli dårligere og dyrere når vi overtok, men det er stille nå. Vi gikk inn med ydmykhet og har klart å levere et bedre og billigere produkt.

Været kan ødelegge
Søndag får altså alle fotballinteresserte mulighet til å ta del i ballmoroa fra en av verdens største ligaer. Hvis ikke været ødelegger, da. Det snør kraftig mange steder i England og det fryktes at flere kamper vil bli avlyst. Om alt likevel skulle gå etter planen vil programmet se slik ut:

13.00: Fulham – West Ham, TV2 PL HD 1
16.00: Manchester United – Sunderland, TV2
16.00: Blackpool – Liverpool, TV2 PL HD 1
16.00: Newcastle – Manchester City, TV2 PL HD 2
16.00: Blackburn – Stoke, TV2 PL HD 3
16.00: Bolton – West Bromwich, TV2 Sumo
16.00: Everton – Birmingham, TV2 Sumo
16.00: Wolverhampton – Wigan, TV2 Sumo
18.30: Aston Villa – Tottenham, TV2 PL HD 1

Hvis du ikke har en TV tilgjengelig kan du selvfølgelig også følge kampene LIVE i Norges raskeste livesystem fra klokken 13.00.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.