RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Andreas Lund vil bli trener

Sist oppdatert:
I en alder av 25 år, som englandsproff og med åtte A-landskamper, ble Andreas Lund tvunget til å legge opp på grunn av skade. Nå vil han tilbake til fotballen - som trener.

Lund ble tvunget til å gå fra å være toppidrettsutøver og godt betalt fotballspiller i engelske Wimbledon, til en tilværelse uten jobb. Nå har Andreas Lund fått seg jobb som selger - og stortrives.

- Jeg gikk ned i en bølgedal da jeg ikke kunne spille mer fotball. I England måtte jeg vente halvannet år etter at karrieren var over før jeg kunne flytte hjem. I den perioden tilbrakte jeg veldig mye tid på sofaen, og visste ikke helt hva jeg skulle med resten av livet mitt, sier Andreas Lund til Fædrelandsvennen.

Vil bli trener

Den tidligere Start - og Molde-spilleren har nå lagt sin aktive karriere bak seg, og utelukker ikke comeback som fotballtrener.

- Selvtilliten blir ikke akkurat på topp når du føler at ingen har bruk for deg. Jeg kunne liksom ikke gjøre noe i tiden i England. Jeg måtte vente på oppgjøret av kontrakten fra Wimbledon og forsikringen. Det skulle tatt noen måneder, men tok halvannet år. Det ble fryktelig vanskelig å komme seg videre, for alt var så uoppklart, bortsett fra at jeg ville flytte hjem til Kristiansand uten å vite når det kunne skje, sier Lund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere