RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Andresen og Sæternes sa nei

Sist oppdatert:
ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Martin Andresen måtte sent søndag kveld gi Åge Hareide beskjed om at han ikke blir med landslaget til Estland. Det samme gjelder Bengt Sæternes.

VÅLERENGA – BRANN 2-1: 28-åringen var drivende god på Ullevaal søndag kveld, og styrte Brann med sine utsøkte pasninger og kommanderende stil. Søndagens kamp var den andre 90-minutteren Martin Andresen har fått for Brann siden overgangen fra Stabæk og vinterens skademareritt.

Venstre lår
God grunn til optimisme, skulle man dermed tro.

- Nei, dessverre. Jeg må melde forfall til landskampen, sier Martin Andresen til TV 2 Nettavisen.

Det er det venstre låret som hindrer landslagskapteinen i å gjøre landslagscomeback. Etter 1-2-tapet søndag, bandasjerte Andresen låret med is mens han forsøkte å svelge skuffelsen over tapet for Vålerenga.

- Vi har to veldig store sjanser i andre omgang. Det er bittert å tape. Vi fortjente å vinne, oppsummerer Andresen.

Mandag reiser han hjem til Bergen for å få behandling for lårskaden.

Samme lår
- Det er det låret jeg har slitt med tidligere. Det kjennes ikke bra ut. Muskulaturen dør, på en måte, forklarer den tidligere Stabæk-kapteinen. Etter sesongslutten i fjor høst, måtte han vente helt til mars måned før han kunne trene for fullt.

Og selv om godfoten fortsatt viser lekkerbiskener, er det tydeligvis en stund til formen er som den skal være. Åge Hareide får bare håpe og be om at Andresen er frisk når Italia kommer til Ullevaal 4. juni.

Mandag ble det kjent at også Bengt Sæternes melder forfall til kampen. Han sliter ifølge Dagbladets nettutgave med overbelastet muskulatur.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere