*Nettavisen* Sport.

Anelka linkes til Chelsea

Foto: SCANPIX

Bolton og Chelsea diskuterer en mulig overgang for Nicolas Anelka.

03.01.08 00:26

Nicolas Anelka skrev tidligere i år en fireårs-kontrakt med Bolton. Men ettersom franskmannen nå har scoret ti mål for Bolton i høst er de store klubbene blitt interessert. Mest trolig er det Chelsea han kan havne i. Det skriver Europsport.com

- Bolton og Chelsea diskuterer muligheten for en overgang. Jeg håper virkelig det skjer, spesielt for det jeg får muligheten til å spille i Champions League. Men inntil kontrakten er signert og jeg blir presentert for pressen i min nye trøye vil ingenting gjøres, fortalte Anelka til den franske sportsavisen L`Equipe.

Men også MAnchester City skal være interessert i kampen om den merriterte spissen. Denne valgmuligheten kunne også Anelka tenke seg.

- Jeg vil til en større klubb. Det har Manchester City blitt under en trener som Sven-Gøran Eriksson, som jeg var klar til å spille under i Lazio i 1999, forteller Anelka.

Han syns heller ikke det er noen straff å bli igjen i Bolton. Trolig kommer Bolton til å kreve rundt 210 millioner kroner for Anelka. Det betyr i tilfelle at han vil bli en kjempehandel for Bolton som betalte under halvparten av den summen for Anelka da de kjøpte han fra Fenerbache i 2006.

Les flere fotballsaker i Nettavisens fotballmagasin!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster to kroner per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag