*Nettavisen* Sport.

Aner ikke hvem Norling velger

LIVSVIKTIG: Brann-trener Rikard Norling har prøvd ut utallige lagoppstillinger i 2014. Mot Mjøndalen er det lite rom for feilgrep om bergenserne skal leve vider som tippeligaklubb. Foto: Trond Reidar Teigen (NTB scanpix)

Brann-spillerne har blitt overrasket mange ganger.

Før skjebneduellen med Mjøndalen i tippeligakvaliken er det knyttet stor spening til hvem trener Rikard Norling sender i krigen.

Brann møter Mjøndalen på eget gress i den første av to dueller søndag kveld, men treneren har holdt laguttaket tett til brystet. Flere av de siste treningene har vært stengt for mediene og andre skuelystne.

Erlend Hanstveit er en av de rutinerte som har måttet tåle å gå inn og ut av førstelleveren.

- Vi har ikke fått noe lag ennå, så folk er «på» og alle vil spille disse kampene. Så er det noen av oss som blir skuffet og er sur og grinete i en time eller to. Denne troppen er fin sånn, det er ingen som setter seg selv foran laget, sier 33-åringen til Bergens Tidende.

Norling har servert sine overraskelser før i sesongen, så få av spillerne går med følelsen av å være sikre på laget.

Branns mange svake prestasjoner denne sesongen har også gjort at det har vært lite å si på mange av utskiftningene. Rikard Norling mener dog at han har lært laget bedre å kjenne etter å ha prøvd og feilet en rekke ganger.

Svensken har snudd mange steiner, kanskje også for mange ganger.

- Det har vært litt slik i år. Jeg har vendt og vridd på steiner i år, det er helt klart. Til og med to ganger. Nå har jeg et bedre grep om individ for individ. Vi har jobbet sammen over tid, jeg har sett hvordan de agerer i kamp og hvordan relasjonene har virket. Det er når jeg har vridd to ganger at jeg har måttet se meg selv i speilet, sier Brann-trereren til BT.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.