Angrep norsk fotballdommer

En rasende fotballspiller angrep og la dommeren i bakken under en turnering på Sunnmøre i helga.

12.01.06 10:04

Spilleren som angrep dommeren hevder at det var rasisme som var årsaken til at det sprakk for ham. Det skriver Sunnmørsposten.

Opptrinnet skjedde i en bedriftsidrettskamp.

Fotballdommeren vil verken bekrefte eller avkrefte om han ble slått bevisstløs i forbindelse med angrepet i kampen mellom Tarekameratene og Pizzabakerne. Det var en av spillerne på sistnevnte lag som angrep dommeren.

- Det var mye sparking. En fra Pizzabakerne tok strupetak på en av forsvarsspillerne våre, og han fikk rødt kort. Det var høy temperatur under kampen, men vi fortsatte å spille. Det var en del ettersleng. Ballen gikk til innkast for oss, men han mente at han skulle ha frispark. Han ropte og skreik. Så tok han tak i dommeren, og tok strupetak med begge hendene og slengte dommeren i bakken. Dommeren datt ned som en sekk og dunka hodet i gulvet, og besvimte. Dommeren var borte ei lita stund, forteller Knut Mo, lagleder for Tarekameratene.

Dommeren vil ikke politianmelde saken, men har sendt rapport til Roar Melum, daglig leder i Sør-Trøndelag Mosjon-og bedriftidrettskrets.

Spilleren som angrep står for det han gjorde.

- Jeg tok ikke kvelertak. Det er løgn. Men dommeren behandlet oss veldig dårlig. Jeg blir kalt idiot, og det andre laget får ingen straff. Jeg står for det jeg har gjort, når jeg blir behandlet slik. Jeg fikk nok. Men jeg har også bedt dommeren om unnskyldning, påpeker han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.